2019-08-08 9829 浏览
终于嚟到呢间咖啡店啦,其实知道佢由台湾嚟到香港开分店嘅时候已经好想黎,但真系一直一直一直都夹唔岩时间黎㖞🥺🥺终于嚟到𠮶种心情真系好兴奋呀🤝🤝未入嚟餐厅喺外面已经感受到呢间咖啡店嘅心思,周围都系啲潮语,玩食字入到黎餐厅更加感受到浓浓的气氛,劲啱打卡啰再打开Menu,你会发觉呢间餐厅嘅老板都系花咗心机呀,啲𩠌菜名都咁有意思啰肥胖是一种态度请少用手机笑多啲饮品方面有今朝有酒今朝醉,你好嬉皮,蓝蓝天空高挂,系咪净睇𠮶名原全唔知讲咩呢野食又系好得意,真心无乜惊喜黑松露意大利面,求其是但乜都炸啲啦等等最后我地嗌左”记住,期望愈大,失望大...鸡翼”有微辣,原味,蜜糖芥末,芝士粉,麻辣,我地要左蜜糖芥末,「唔好抱咁大期望鳗鱼蛋包饭」加$28有成条鳗鱼,好抵呀,再嗌左美利坚合众国草饲眼扒「唔好抱咁大期望鳗鱼蛋包饭」成条上,卖相真系好正,其实真系唔系好明点解叫做唔好抱咁大期望鳗鱼蛋包饭,因为净系望个样我已经好想食,香喷喷馒鱼,配埋流心嘅炒蛋,鳗鱼热辣辣,配埋鳗鱼既酱汁,再加埋啲流心炒蛋,prefect match🤝🤝应该改名叫做好有期待鳗鱼包饭先岩。记住,期望愈大,失望大...鸡翼有6只,蜜糖芥末味既酱

入到黎餐厅更加感受到浓浓的气氛,劲啱打卡啰
请少用手机笑多啲

记住,期望愈大,失望大...鸡翼有6只,蜜糖芥末味既酱汁包住成只鸡翼,好难唔好食啰,秒速K.O.晒
最后就系美利坚合众国草饲眼扒啦,其实就系一碟肉眼扒,但系整都相当嫩口,牛肉味相当出,唔知系咪用慢煮机整既呢。配埋伴碟嘅沙拉🥗系出色嘅!
2019-08-08
用餐时段