2020-08-08 2570 浏览
之前去一芳都系饮水果茶多,今日见有推广黑糖珍珠鲜奶,而我绝对系系黑糖珍珠鲜奶控,当然要试下啦黑糖珍珠鲜奶, 黑糖味好浓,而且珍珠口感比较腍,但仍然好有咬口,好烟靱!同食到有层薄薄的黑糖衣系珍珠表面,所以珍珠味道系非常够!而且珍珠份量仲好多,好开心!! 鲜奶都几香,可能我外卖拎到返屋企先饮……啲冰已经溶哂………搅混之后啲水冲淡左啲奶,但仍然有奶香,好滑,亦唔会好似奶水咁,如果啲冰未溶一定更好饮!另外仲有黑糖珍珠麦精豆奶,岩哂我老公!佢唔饮得鲜奶,但成日见我话黑糖珍珠厚奶好好饮佢又冇得试,呢杯麦精豆奶真系为佢而设,佢终于明白点解我咁钟意饮!呢杯麦精豆奶真系好好饮,好浓味,就算冰溶左都仲好够味!真系推荐!以后除左小黑糖又有另一间选择喇!

以后除左小黑糖又有另一间选择喇!