2020-10-16 3744 浏览
今晚嚟到中环呢边食晚餐☺️见到石板街呢度有一间小店食日本嘢~喺门口就见到好大只连猪😍见到系一间黄店👍🏻就梗系嚟支持一下💪🏻一入到餐厅就见到佢以居酒屋嘅形式做主调🥰好似去到日本嘅居酒屋咁😆有唔同类型嘅日本菜选择~感觉都好吸引😋黑松露帆立贝沙律有四旧好大旧嘅帆立贝刺身😍好新鲜~食落啖啖肉👍🏻沙律菜配左黑醋~酸酸甜甜几开胃😋仲有啲黑松露酱好浓郁💕芝麻鸡翼有两只炸鸡翼~表面有芝麻粒好香脆😋表面有少少窿嘅感觉🙈不过都唔影响佢嘅口感👍🏻外脆内软🥰咬落去仲有好多肉汁出嚟😍超级Juicy☺️忌廉蟹肉薯饼表面呈金黄色😍咬落去脆卜卜👍🏻好香口😋入面包住忌廉蟹肉~忌廉好creamy☺️蟹肉好新鲜🥰好丰富嘅texture💕S2 special 海鲜杯系一个玻璃酒杯装住好大只刺身虾~仲有青瓜粒同埋飞鱼蟹子,仲有吞拿鱼肉碎😆海虾刺身几鲜嫩👍🏻飞鱼蟹子粒好大粒😍食落啲汁流出黎😋超级钟意咁大粒嘅飞鱼蟹籽🤣吞拿鱼肉碎一样咁好味☺️青瓜粒几新鲜爽口🥰蟹子明太子芦笋炒饭佢个摆盘超级靓😍好有日式风情💕表面仲有两棵芦笋伴碟~炒饭好香口😋伴有蟹子同埋明太子☺️炒饭好有镬气👍🏻热辣辣餐厅嘅服务态度好好👍🏻见到你啲茶饮晒唔够水会不停帮你加水🥰

蟹子明太子芦笋炒饭

餐厅嘅服务态度好好👍🏻见到你啲茶饮晒唔够水会不停帮你加水🥰而且店舖入边有好多文宣☺️好多连猪,脑魔同Pepe公仔😍同路人好值得帮衬💪🏻
2020-10-15
用餐时段