2019-11-27 587 浏览
朋友竟然話未食過加藤屋,噢!其實它係唔同地區都有分店,感覺它就係吉野家+paper lunch合體,當然味道比佢地出色!!!今晚試左個新野,麻辣口味~~ok喎....但覺得自己下次只可以叫小辣,朋友幫忙落單,佢叫左中辣比我,佢自己果個都係中辣,大家食後都有同感,下次叫小辣就應該啱啱好,中辣有少少比辣味蓋過本身食物既味道。另外男友叫左個黑椒三文魚,佢都話好好味!!!仲分左少少三文魚比我,佢果個好惹味,一黎到係咁炸炸聲,連隔離枱既小妹妹都問佢媽咪,咩炸炸炸~~~啱啱比分,突然間想起,不得不讚係呢度既員工,有兩個幫手執野既姐姐,勁好禮貌,又客氣,又幫手搵位,仲有親切笑容,雖然對於路癡既我都迷左陣路先搵到,但真係好想比管理層知道,(26/11夜晚幫襯)你地請到呢兩個姐姐真係你地福氣,呢啲咁高質既員工真係難求,我會因為佢地再多啲黎幫襯你地!!!!

黑椒三文魚飯
麻辣牛肉飯