💛💛💛泓一拉面💛💛💛排队排到世界末日都要食😭。座位真系好少,得8个位左右,环境逼逼地,反而我地好钟意,好有日本屋台feel🇯🇵。如果排队时间短啲会开心啲😮‍💨。鸡白汤拉面 $88真系好正,个汤好似用奶打成既泡泡咁,好浓好滑,不过无可否认有少少咸,食得拉面都预左啦🤔。面既粗幼度有得拣,我地拣左幼面,佢虽然唔系沾面,但挂汤挂到傻😂。叉烧得两大块薄薄地既,鸡肉唔系好嫩,有啲可惜。溏心蛋正,原来好既溏水蛋系会入左味😍。海老沾面 $98我地两个为左试唔同既野,所以叫左碗海老沾面。面款我地拣左粗面,又系因为为左拣啲唔同既野😂。粗面有咬口,重麦味,我地都好钟意🥰。海老汤好浓好浓,虾味!海鲜味!不过我地都系钟意鸡白汤多啲🤔。埋单$186(无加一)
💛💛💛泓一拉面💛💛💛

鸡白汤拉面 $88

海老沾面 $98

埋单$186(无加一)
2021-10-02
等候时间
30 分钟 (堂食)