2021-05-14
🔥🇯🇵日式燒肉店🥩🔥#黃店 💛-👉🏻九宮格燒牛盛合🥩💲288• 厚切牛舌腩• A4和牛• Prime牛小排• 安格斯牛仔骨• 薄燒頂級肉眼• 汁燒護心肉• 生薑燒牛小扒• 壺漬牛助肉• 芫荽辣漬牛梅花👉🏻黑松露漬雞肉山🍖💲38👉🏻黑松露牛油果沙律🥑🥗(📍尖沙咀店限定✨)💲38👉🏻野菜六盛合🥬💲58👉🏻鵪鶉蛋串🥚💲12-覺得呢間啲肉類都幾抵食 九宮格啱晒我呢啲選擇困難症嘅人 次次叫朋友揀食咩但最後個波都係比返我🙂A4和牛油花分布平均 牛舌冧得嚟幾彈牙 醃肉汁味啱啱好唔會搶咗牛嘅鮮味😛雞肉山真係山咁高有好多舊🤣肉質都嫩滑不過覺得黑松露再以再重手少少🤣反而個沙律嘅黑松露就好夠味 分量啱啱好 而個野菜六盛合我就覺得少咗啲🤔-埋單每人二百幾覺都幾抵 因為通常食呢啲單點都好易叫好多食好貴 但佢啲肉都幾大份幾抵👍🏻用手機落單🤳🏻而且上菜都幾快😗〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️驚安燒肉商店 (尖沙咀)📍尖沙咀金馬倫道48號中國保險大廈3樓C號舖🔗#7eating尖沙咀#7eating黃店#7eating日本菜#7eating筲箕灣
👉🏻九宮格燒牛盛合🥩💲288
👉🏻黑松露牛油果沙律🥑🥗(📍尖沙咀店限定✨)💲38
👉🏻野菜六盛合🥬💲58
👉🏻鵪鶉蛋串🥚💲12
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
驚安燒肉商店 (尖沙咀)
📍尖沙咀金馬倫道48號中國保險大廈3樓C號舖