隐藏系住宅区既日式café非常宁静🪷店内系用木系装修, 空间感大, 座位与座位之间好阔落, 而且客人唔多, 亦冇时间限制, 可以同朋友慢慢食饭叙旧一番🤗 Teriyaki Chicken Sandwich $72多士虽然牛油味很香, 但包很干, 干到脆身🥪同以前黎食过好香软既味道完全唔同。鸡扒就唔错, 肉质嫩多汁👍🏼配菜应该系牛蒡, 味道非常日式。Mentaiko Pasta Salad $83呢个系冻既意粉沙律🍝味道有少少酸再加上明太子, 非常开胃。而虾亦爽口弹牙🍤同样系一道好有日式风味既食物。All day breakfast set $86因为以前食过多士觉得好好食, 所以呢个set都叫左多士, 点知连环中招😿希望只系今日既失准。Matcha Latte $48睇得出咖啡师既细心, 拉花拉得好仔细🍵抺茶味同牛奶比例刚好, 入口顺滑。

Teriyaki Chicken Sandwich $72

Mentaiko Pasta Salad $83