2021-10-06 160 浏览
第一眼見到個舖頭名 “麻辣風雲” 大家都以為淨係食辣嘢🤣原來唔辣都有架💯我同朋友仔今日就係麻辣餐廳食唔辣嘅嘢😁😁首先叫個特濃花膠湯米線配魚片頭同埋肥牛,嘩個湯勁濃仲好好飲添,d肥牛好滑。。係小咗d呢😅 勁大碗呀其實兩份食都得,個湯我都有飲呀超好飲喎👍有好多花膠精華喺裏面因為好黏口㗎💯炸饅頭係跟餐加配,所以只有四個😋但係呢外脆內軟點埋啲煉奶食真係好好味嘅😋😋香滑豆腐花米線配魚腐加魚片頭, 未聽過所以叫泥試下,豆腐花米線係點嘅呢🤔原來係冇湯㗎,有一半係用豆腐花另一半係米線同啲餸,係撈埋泥架😋係咪好特別呢😁個豆腐花唔係甜嘅係鹹食嘅,本身豆腐花冇味㗎,但係撈埋面同啲肉碎一齊食😋真係好好味㗎💯好似食豆腐花咁但係就係鹹食囉👍呢個值得一試呀💯唔辣又正仲好好味添陳醋手拍青瓜 😋啲青瓜好爽👍有少少醏嘅香味食完好開胃架水蜜桃雜果梳打,好香水蜜桃味#katkatfoodies

我同朋友仔今日就係麻辣餐廳食唔辣嘅嘢😁😁

陳醋手拍青瓜 😋啲青瓜好爽👍有少少醏嘅香味食完好開胃架

水蜜桃雜果梳打,好香水蜜桃味

#katkatfoodies
午餐