2021-10-03 14 浏览
滋补螺片花胶鸡煲:先饮左个花胶汤,饮左佢个鲜甜味道然后先再加埋只鸡落去滚,再有另一种风味,之后再食埋花胶张住个口正到呢…..顶级雪花肥牛:厚薄适中大大片,食得出系高质牛,入口好嫩牛味好浓有水准👍🏻👍🏻👍🏻即炸爆芝紫菜响铃:要推介下先得,即炸热辣辣我忍唔住就咁食左一条,芝士系咁溶出黎好味到不得了,我再用一条滚下佢食都仲系好正。手工四宝丸:有虾丸、墨鱼丸、黑墨丸、鲮鱼丸,全部都系人手打,咬落口好弹牙,粒粒真材实料。饺饺阵:有鲜虾云吞、鱼皮饺、韭菜饺、麻辣云吞,要讲讲个麻辣云吞坚系辣架,钟意食辣嘅朋友一定要点😂饮品都好有特色蓝蝶雪梨🍐同水蜜桃梳打两杯都系甜甜地打边炉饮啱晒。

2021-09-30
用餐时段