同朋友喺旺中行完街大家都好肚饿所以想食啲任食又坐得耐嘅餐厅😌见到好多人都话呢间好抵食我地就二话不说就去咗餐厅😙一坐低店员就问我哋之前有冇黎过 冇嘅话就会介绍一次佢哋餐厅嘅安排 店员解释得好详尽而且好nice☺️第一轮我哋食咗鸡煲先 因为我同朋友都唔算大食所以就同店员讲要半份 费事食唔到之后想食嘅嘢🤪🤪鸡煲黎到之后店员会帮我哋炒两炒先之后就食得啦 每旧鸡嘅size都好平均而且啲肉都几滑加上个酱汁成件事好好味😍食到一半仲加咗乌冬同埋啲菜落个鸡煲度啲酱汁索晒入去好好味😋食完鸡煲我哋顺次序食火焰鸭煲 本身麻麻哋鸭所以对佢期望唔系太高 但点知几好食㖞应该落咗玫瑰露 所以成个煲都劲香 呢个煲除咗鸭之外仲有啲腐竹呢个不得了我同朋友抢住黎食😂😂啲酱汁入晒去 每食一条就好似饮咗一啖汁咁重口味人士一定要试下😆第三轮食黑椒猪手煲叫嘅时候店员好细心同我地讲系会有少少辣🔥呢个真系好重黑椒味每旧都都有肉食唔会剩系得骨整体黎讲都唔错😙食完三轮加上攞咗啲边炉嘅配料放入鸡煲同鸭煲入边已经好饱😂😂我哋最后攞咗两个甜品总结呢一餐啦😆

食完鸡煲我哋顺次序食火焰鸭煲

第三轮食黑椒猪手煲