2010-07-18 47 浏览
提早一個星期訂位同一位朋友慶祝生日訂位果陣同老闆娘講"可唔可以幫我整個插得落7支candle既sushi或者甜品佢一句話 ""得!!冇問題, 交比我幫你諗掂佢。""就係咁, 我就放心交比佢幫我諗老闆娘仲話""我留番張卡位比你地"" (聽到特別開心, 因為呢度lunch要坐卡位而唔使同人搭檯係貴賓既服侍^^)到事前既一日, 我將candle同朱古力生日牌交到佢手...佢最後幫我整左個近似魚生飯既野, 上面有三文魚, 三文魚籽, 劍魚等等相信我朋友咁大個人都係第一次收到一個壽司既蛋糕, 成功為佢製造左個surprise當日我地差唔多一點九先去到, 食到差唔多三點 (3點至六點會暫時關門準備晚市既食物)臨尾果陣成間餐廳得番我地兩個人...好靜, 呢餐飯食得好舒服我地叫左大概五樣老闆娘介紹既當日新鮮空運番黎既魚生, 有平靜魚(唔知咩魚黎, 但好食), 赤貝, 牡丹蝦, 其他果d唔記得lu~~果然冇介紹錯 掛住同我朋友傾計, 是次冇影到食物既相同個壽司蛋糕既合照又唔公開得所以抱歉冇相各位: 去呢間餐廳, 要食老闆娘介紹當日最新鮮返黎既sashimi先食到佢既精髓~~ =) =)
提早一個星期訂位同一位朋友慶祝生日
佢一句話 ""得!!冇問題, 交比我幫你諗掂佢。""
就係咁, 我就放心交比佢幫我諗
我地叫左大概五樣老闆娘介紹既當日新鮮空運番黎既魚生,
果然冇介紹錯
掛住同我朋友傾計, 是次冇影到食物既相
同個壽司蛋糕既合照又唔公開得
所以抱歉冇相