餐厅: 元気寿司
资讯:

2020-07-21 53 浏览
呢款限定既厚切鳗鱼$12蚊件真系无得顶!!无噏味唔在讲,juicy有油份,肉厚,成旧放落口真系入口即溶,系要小心 d细骨。上碟件鳗鱼系热既,个口充满鱼香,真系好正,encore左几次!我都有叫呢个餐牌上面有既鳗鱼芝士青瓜卷$14. 呢款上面个鳗鱼系唔同既,薄得黎唔juicy, 亦无咁新鲜。 比起之前既限定厚切鳗鱼,贵多两蚊有中间既芝士青瓜,但跟本唔突出,上面块鳗鱼又唔同质素,试唔过。钟意鳗鱼既绝对推介 $12 厚切版!!呢个三文鱼汤都唔错,里面有咁大个三文鱼鲛!!汤有三文鱼既甜味,冻左会腥,衬热!仲有呢款鸡翼都唔错,外脆内juicy, 非常嫩滑,熟度岩岩好,唔会话骨仲有红色。其他野就正正常常啦!

呢款限定既厚切鳗鱼$12蚊件真系无得顶!!

钟意鳗鱼既绝对推介 $12 厚切版!!

其他野就正正常常啦!