餐厅: 醉鮮靚湯特色粉麵
资讯:

💪🏻 鲜鲩鱼腩鱼汤米线 ($58)呢间小店嘅鱼汤系做得好鲜甜,鱼汤系奶白色,鱼鲜味十足,饮落好舒服☺️ 而且饮完系唔会觉得口渴,无味精鱼汤😋 鲩鱼腩都好大旧,肉质柔滑,有鱼油香😛 整体都好配合!💪🏻 醉鸡鱼汤醉鲜面 ($56)醉鸡嘅花雕酒突出,亦有微微药材香味😚!鸡肉亦都浸得好入味,如果鸡肉更滑就仲正! 而醉鲜面系类似濑粉,不过再幼身啲嘅面。💪🏻 香煎咸鱼肉饼 ($35)煎咸香肉饼咸香味十足,而且煎得外皮好煎身🤤 味道亦都唔会太咸,就咁食都觉得好正😋 💪🏻 醉鲜捞起 ($24)捞起主要有海藻丝,莴笋丝等等,食落好清新!而且亦用咁特制酱汁去制作,味道几特别😆 少少似中华沙律,但又唔太同。💪🏻 鲍汁生菜 ($24)味道:8.5/10性价比:7/10 食住瘦指数:💪🏻💪🏻/5

💪🏻 鲜鲩鱼腩鱼汤米线 ($58)

💪🏻 醉鸡鱼汤醉鲜面 ($56)

💪🏻 香煎咸鱼肉饼 ($35)

💪🏻 醉鲜捞起 ($24)

💪🏻 鲍汁生菜 ($24)

味道:8.5/10
性价比:7/10