2023-12-30 359 浏览
依间餐厅啲食物真系劲正,平易近人得嚟又喜感满满。我试咗佢哋嘅 Cheeseburger - 多汁又香浓嘅芝士同肉饼,搭配起嚟就系咁完美,仲有软绵绵嘅包都好夹,一啖咬落去𠮶种满足感真系讲唔出嘅舒服!🍔再嚟系佢哋嘅 Fried Chicken,炸到金黄又唔会过于油腻,外皮香脆得嚟唔漏油,掂到爆!入口即溶嘅口感伴随住啖啖肉汁,真系鸡味十足!🍗唔少得𠮶杯 Milkshake,多得咁滑嘅质感同闪亮亮嘅香甜,几乎系立即点亮我嘅心情。𠮶份花生酱嘅香浓,配上浓郁嘅巧克力,每一啜都比前一啜更加引人入胜!🥤食𠮶阵,真系抵得闭眼慢慢享受每一啖嘅美妙滋味,每样食物都巧妙咁烹调到恰到好处,真系值得称赞!下次会再嚟尝试其他款式,期待同样嘅惊喜!