2019-09-29 77 浏览
难得放假可以同女朋友食餐好,一于带佢食铁板烧!侍应大大推介我哋食呢一个铁板大虾套餐,价钱系$658,我哋见到都几多嘢食,就跟住叫。木鱼丝蟹籽沙律夏天食一个沙律真系清新解渴之选!沙律酱唔会太多,配上蟹子同埋蟹柳,令人好开胃,我已经急不及待期待之后嘅主菜啦!活蚬杂菇面豉汤面豉汤清甜,冇平时𠮶啲咁喊,饮一碗热辣辣嘅汤令人好舒服。双色刺身八爪鱼刺身水份十足,味道爽甜。三文鱼刺身肥美鲜甜,份量都唔少!香草三文鱼扒三文鱼平时好难煎,因为好容易变得老!呢度嘅三文鱼扒真系煎得好好食。配上柠檬汁,更加带出鱼肉嘅鲜味。美国安格斯肉眼扒肉眼扒肉汁丰富,脂肪均匀!大家一定要趁热食啊!老虎大虾虎虾非常大只,啖啖肉,仲有好多虾膏!「呢一碟虾令人越食越想食!」「好耐冇食过咁好食嘅虾!」呢两句就系我一路食嘅评语!🤣🤣大虾令人回味无穷,虾头都有好多虾膏!我下次必定会再为咗呢碟𩠌而黎!牛肉炒乌冬乌冬非常烟韧,酱汁好入味,加埋牛肉同菜蔬,更加有口感!日式炒时菜食咗咁多肉,食返啲菜令人冇咁有罪恶感🤣🤣椰菜、芽菜好甜,炒得好爽口。🍮鸡蛋布丁最后侍应送上一人一客鸡蛋布丁,布丁好滑,配上蜜糖,清甜好吃。餐厅成晚都座无虚席,好多客人

难得放假可以同女朋友食餐好,一于带佢食铁板烧!

木鱼丝蟹籽沙律

活蚬杂菇面豉汤

面豉汤清甜,冇平时𠮶啲咁喊,饮一碗热辣辣嘅汤令人好舒服。

双色刺身
八爪鱼刺身水份十足,味道爽甜。
三文鱼刺身肥美鲜甜,份量都唔少!

香草三文鱼扒

美国安格斯肉眼扒
肉眼扒肉汁丰富,脂肪均匀!大家一定要趁热食啊!

老虎大虾
虎虾非常大只,啖啖肉,仲有好多虾膏!
「呢一碟虾令人越食越想食!」
「好耐冇食过咁好食嘅虾!」

呢两句就系我一路食嘅评语!🤣🤣

牛肉炒乌冬
乌冬非常烟韧,酱汁好入味,加埋牛肉同菜蔬,更加有口感!

日式炒时菜

🍮鸡蛋布丁

餐厅成晚都座无虚席,好多客人都订咗位先来,我下次都会再encore!
  • 老虎大虾
  • 鸡蛋布甸