餐厅: Amplifier Restaurant (花園街)
资讯:

2021-12-26 70 浏览
临近圣诞🎄多数我都会食西餐庆祝,呢间食完几唔错,又几高质,觉得值得推介♦️蒜蓉包🥖$78蒜蓉包有5块,面包系用法包,烘得好脆,上面搽左满满嘅牛油、蒜蓉同香草。一黎到真系劲香,香脆又诱人,忍唔住系咁食♦️秘制酱烧猪肋骨🍖$208个酱整得好入味,猪肋骨入面焗得好淋,外皮又有脆边,有肉得黎唔会净系得骨,味道甜甜地。薯条炸得劲脆,上面洒左少少辣粉,份量都好多,抵食♦️XO酱意式蒜香蚬肉扁意大利面 🍝$168呢个意粉个人超钟意因为个汁好惹味,啱晒浓味人士。蒜香加埋XO酱炒,唔干,意粉硬度适中,蚬肉亦有好多只,亦有鲜味,满分💯♦️Iced Lemon Tea 🍋$30平时都系叫开柠檬茶,够晒大杯😝柠檬好新鲜,唔会有苦涩味♦️Hot Macchiato Hazelnut 🌰$38甜味较重,咖啡味相对淡啲,奶泡较多下次想试佢个beef wellington套餐😆环境有feel,生日黎庆祝都系一个唔嘅选择

♦️蒜蓉包🥖$78

蒜蓉包

♦️秘制酱烧猪肋骨🍖$208

秘制酱烧猪肋骨

♦️XO酱意式蒜香蚬肉扁意大利面 🍝$168
呢个意粉个人超钟意

XO酱意式蒜香蚬肉扁意大利面

♦️Iced Lemon Tea 🍋$30
平时都系叫开柠檬茶,够晒大杯😝柠檬好新鲜,唔会有苦涩味

♦️Hot Macchiato Hazelnut 🌰$38
甜味较重,咖啡味相对淡啲,奶泡较多

蒜蓉包
秘制酱烧猪肋骨