餐厅: Lucky Ristorante
资讯:

2021-09-23 22 浏览
环境唔错 小清新既风格 适合倾计 朋友聚会或者约会都好适合餐汤跟餐既烟三文鱼凯撒沙律份量都几大 蔬菜几新鲜爽口跟餐既烟鸭胸田园沙律卖相好靓 好开胃 蔬菜亦同样新鲜 烟鸭胸既味道亦唔错主菜:纽西兰顶级肉眼(8安士)· 牛油金蒜红酒烧汁配薯条件肉眼扒真系足足有八安士肉眼扒既肉质好好 生熟度亦拿捏得好好 配菜既薯条同埋烧蔬菜亦同样出色 个牛油金蒜红酒烧汁同个扒好match!呢个价位黎讲水准唔错!主菜:美国安格斯汉堡扒配甜洋葱烟肉BBQ汁好足料既汉堡 汉堡包既包皮好松软 烟肉煎得好香 汉堡扒口感好好牛味亦香浓 而且唔会煎得过熟肉汁仲保存到 配埋惹味既洋葱汁真系冇得挑剔!跟餐既苹果汁同埋菠萝汁甜品系雀巢既杯装雪糕 香我地拣咗红豆味同香芋口味俾个lunch menu大家参考下埋单除开每人都系百几蚊 有齐晒餐汤、沙律、主菜、甜品同埋餐饮 真系好抵食!
环境唔错 小清新既风格 适合倾计 朋友聚会或者约会都好适合

跟餐既烟三文鱼凯撒沙律
份量都几大 蔬菜几新鲜爽口

跟餐既烟鸭胸田园沙律
卖相好靓 好开胃 蔬菜亦同样新鲜 烟鸭胸既味道亦唔错
主菜:纽西兰顶级肉眼(8安士)· 牛油金蒜红酒烧汁配薯条
件肉眼扒真系足足有八安士
呢个价位黎讲水准唔错!

主菜:美国安格斯汉堡扒配甜洋葱烟肉BBQ汁
好足料既汉堡 汉堡包既包皮好松软 烟肉煎得好香