2019-05-15 3715 浏览
以前同男朋友系西营盘返学,都知道个头好多高质餐厅🤑但个时学生未有钱,依家终于可以去试下✌🏻-呢间西班牙菜离西营盘站好近🚦转个弯就系。餐厅环境都唔错,灯光有点昏暗,好有情调适合情侣拍拖💑-🔹Wagyu beef X Foie gras呢个真系好惊喜🤩店员会用火枪烧一烧和牛表面,一咬落去!!!和牛盖住既系一件中空既脆饼🥠饼入面藏住满满既鹅肝cream😳一下子口腔充满哂鹅肝香气,好正❤️-🔹Bravas系一碟炸薯粒,外面炸到脆卜卜,里面好棉棉🥔最正系酱汁,好似芝士咁又有少少辣辣地,好惹味😋食哂啲薯粒,男朋友仲要留返啲酱😂-🔹Garlic and Chili prawns有4只虾,要自己剥壳🦐蒜汁做得好好,好香👍🏻佢另外跟左4片多士,但系淋左,食落韧韧地😖本身面包点啲汁食一定好正!-🔹1/2 Wagyu short ribs呢个超正啊‼️已经起左肉,仲切好一片片🐮肉质好好,整得好软腍,酱汁又调得好味👍🏻尤其因为切好一片片,好方便食,真系一块接一块食唔停口😋配菜系蕃薯条,不过炸得有点太干🍠-🔹Churros食西班牙菜当然唔少得食Churros😍微微玉桂味,跟朱古力酱同雪糕,我自己就钟意点朱古力酱🍫-
🔹Wagyu beef X Foie gras
🔹Bravas
🔹Garlic and Chili prawns
🔹1/2 Wagyu short ribs
🔹Churros
🔺超高质啊!价钱偏贵,但都想再帮衬😻
用餐时段