地址-Channel 3 Tapas Bar & Restaurant太子通菜街228号地下系禁堂食前的最後一夜,我同我的好友都选择左舍弃家人而共聚晚餐,可想而知呢一餐系几咁重要呢,呢餐我地就选择左西班牙菜去总结过牛年的大小事件。💋芝士墨西哥脆片,呢度餐前小食系芝士墨西哥脆片,2个人嚟都只系计一份价钱,而且无限任添,非常适合我位朋友,我又可以慢慢地欣赏暴风式吸入的表演了,真赏心悦目呢,呢度D脆片好香脆,口感唔错,芝士味香浓,好彩佢系无限任添。💋西班牙海鲜炒饭,西班牙海鲜炒饭一上台已经香喷喷。面头有大大只的大虾和青口,份量十足,非常符合我朋友的份量,炒饭几有咬口,海鲜的味道完全同饭完美地融合,而海鲜又好新鲜下,唔错。💋烧和牛舌配蕃茄他他,平时我唔太爱食牛舌,咁但系呢度D牛舌好重牛味,同埋够厚,烧得好香,蕃茄他他好味,有种蕃茄的酸酸甜甜的味道,呢个配搭好正,改观左我对牛舌的想法。💋西班牙小拼盘,有忌廉三文鱼芝士波,黑松露炸薯条,炸鸡翼,辣肉肠,份量都唔少,而且可以一次过哂几款特式小食,好抵食,而且因为够多的关系,我唔需要同人争夺都可以食到唔同的小食,心理好过唔少呢!而佢D炸物炸得唔错,热辣
太子通菜街228号地下

💋西班牙小拼盘,有忌廉三文鱼芝士波,黑松露炸薯条,炸鸡翼,辣肉肠,份量都唔少,而且可以一次过哂几款特式小食,好抵食,而且因为够多的关系,我唔需要同人争夺都可以食到唔同的小食,心理好过唔少呢!而佢D炸物炸得唔错,热辣辣地上枱,睇到都流晒口水!

💋fruit punch配小食,两杯饮品都好有水准,饮落酸酸甜甜咁,配埋小食可以一路欣赏朋友食野,一路饮住,好CHILL咁,哈。
2022-01-06