2015-06-04 4189 浏览
呢到食晚餐咁贵, 紧系去食午餐试下就算啦!!呢到由环境, 台櫈, 怖置, 到餐具, 餐牌, 食品都特别唔同!呢到如名店一样, 系一个贵族屠房的设计.呢到lunch做semi buffet, 有10款8款沙律前菜拣! 佢D沙律好好食, 有好几款都系酸酸地, 好开胃! 最钟意佢有沙律蛋!!main course有burger, 饭, 牛扒...etc我就点左个牛肋扒. 味道好食唔在讲. 块牛肋扒非常"淋", 好有牛香. 份量虽然唔多, 但系lunch 刚刚好!配有M记款式薯条, 但味道好食100倍, 够香脆, 仲好似有得refill最想提下佢呢到比人整体体验真系好好. 锯扒果把刀, 好重手, 刀锋够尖. 细细力就锯到块肉.
呢到食晚餐咁贵, 紧系去食午餐试下就算啦!!

呢到如名店一样, 系一个贵族屠房的设计.

牛扒薯条

题外话/补充资料: 有dry aged 牛食, 唔系到到有得食
2015-05-21
牛扒薯条