2019-06-10 626 浏览
朋友请食饭,一早订好枱同我去尖沙咀食好野✌🏻今次嚟到一间楼上居酒屋😍😍餐厅老板非常健谈,如果你拣唔到食咩好,佢仲会推介唔同嘅野食俾你拣,啱晒我哩啲有选择困难症嘅人😂🍀牛油果蕃茄沙律牛油果份量好多,沙律菜都好新鲜爽口!👍🏻🍢串烧类🍀烧青椒仔:苦苦地甘甘地,食落几特别🍀黑豚肉串:餐厅推介,肥瘦适中,咬落啖啖肉汁🤤🤤🍀鸡翼串:香口好味😋🍀鸡软骨串:食串烧必叫!脆脆地唔会干😍🍀刺身盛(三款)三文鱼、吞拿鱼、油甘鱼款款都好新鲜,而且切到好厚身😍😍🍀黑松露甜虾卷黑松露味唔会太浓,非常香口,甜虾好爽口,加埋入面青瓜好清新!👍🏻🍀炸豆腐脆口嘅外皮加上嫩滑豆腐,加埋紫菜提一提味,口感好丰富,食完想再点多一份嚟食🤤🤤🤤🍀牛肉火锅(寿喜烧) 牛肉上菜时系全生,等我地自己搞匀用汤底嘅热力煮到半熟,食落完全唔会韧口😋汤底甜甜地几好味,之后食埋啲配菜,可以减低食咗咁多肉嘅罪恶感☺️☺️☺️

🍀牛油果蕃茄沙律
牛油果份量好多,沙律菜都好新鲜爽口!👍🏻

🍢串烧类

🍀烧青椒仔:苦苦地甘甘地,食落几特别

🍀黑豚肉串:餐厅推介,肥瘦适中,咬落啖啖肉汁🤤🤤

🍀鸡翼串:香口好味😋

🍀鸡软骨串:食串烧必叫!脆脆地唔会干😍

🍀刺身盛(三款)
三文鱼、吞拿鱼、油甘鱼款款都好新鲜,而且切到好厚身😍😍

🍀黑松露甜虾卷

🍀炸豆腐

🍀牛肉火锅(寿喜烧)
2019-06-06
用餐时段