2022-04-16 1157 浏览
潮食地 Chill Cafe (荔枝角)荔枝角长沙湾道788号罗氏商业广场地下B号舖今日去D2 Place行街嘢。行到有少少肚饿,谂住揾个舒舒服服既地方食下午茶☕️途径呢间Chill Cafe,装修睇落去都几colorful, 就入去chill下😁入面环境干净舒适,坐得舒服☺️下午茶时段我哋叫左公司三文治🥪& chill级沙律三重奏,再叫左两杯饮品: 雪糕红豆冰🍧和阿华田雪山🍨公司三文治既面包烘得香脆,层层叠叠既材料带来丰富既口感。大大啖咬落去好满足☺️呢个都系我喜欢食公司三文治既原因之一,好味又饱肚👍🏻沙律三重奏分别有鸭胸肉配紫椰菜、烟三文鱼配水果沙律和泰式蛋配薯仔萝卜。我第一次食炸过既蛋,佢加上甜甜地酱汁,原来都几好食😄而且摆盘好有心思👍🏻呢个三重奏一次过可以食到唔同种类既食物,适合眼阔肚窄既我🤣今日天气都几热,所以忍唔住餐饮加$10叫雪糕红豆冰☺️杯身造型都几特别,啲红豆🫘又腍又化,正👍🏻 阿华田雪山既雪山系香甜既cream😳阿华田味浓郁,仲有朱古力饼俾你点cream食。正!

潮食地 Chill Cafe (荔枝角)
荔枝角长沙湾道788号罗氏商业广场地下B号舖

2022-04-13
等候时间
10 分钟 (堂食)
  • 雪糕红豆冰