餐厅: LAB EAT Restaurant & Bar (T.O.P This is Our Place)
资讯:

2021-06-07 96 浏览
今日约咗朋友去旺角行街,原来而家旺角都好唔同,特别哩个新开嘅商场有另一种感觉,我哋行完之后觉得肚饿就去咗呢间餐厅试一试。我估呢间餐厅同”lab”有啲关系, 我哋叫咗一杯好特别嘅饮品叫Blaster,我唔知佢背后系乜原理,但系个waiter 喺你面前”吹”个波波出嚟,又真系几过瘾,打卡一流,而饮品本身味道亦都好好饮,朋友叫咗𠮶杯叫Emerald Love,系用青柠汁,柠檬汁,汽水同蜜糖整成嘅。白酒煮蓝青口,青口好鲜嫩,汤汁好鲜甜浓郁皇帝蟹肉牛油果沙律摆碟超靓,沙律菜新鲜,皇帝蟹肉又弹牙又鲜甜,仲以为自己食紧龙虾添!焗智利白雪鱼柳,鱼扒好厚身,内里煮得Juicy,啖啖肉,鲜嫩八爪鱼蟹膏意大利饭,因为慢煮嘅关系,所以八爪鱼煮得好淋好软熟,意大利饭煮得好正宗,个汁唔会好腻榛子果仁冻批&拖肥蜂蜜窝,上面系烧过嘅棉花糖,下面系榛子果仁蛋糕,好有层次。拖肥蜂蜜窝系甜甜的脆脆的!同冻批一齐食增加口感餐厅亦有露天座位可供选择

白酒煮蓝青口,青口好鲜嫩,汤汁好鲜甜浓郁

餐厅亦有露天座位可供选择
2021-05-24