🥃Channel 3 Tapas Bar & Restaurant (太子🥃☘墨西哥传统牛肉馅饼 🥙👍🏻$98➪馅饼软糯、烟韧无比,已经腌好咗的牛肉馅料闻起上嚟好香,量很多,吃了两件切饼已经饱满知足🥰我觉得可以当馅饼为副主食!☘️西班牙鲜蕃茄烟肉多士👍🏻$44➪首先卖相非常吸引🤩红当当嘅蕃茄粒粒放于手指咁长嘅小型多士仔上面,感觉10分的色可爱😍作为前菜、伴酒小食非常合适!蕃茄粒粒开胃至极,推介为必选前菜小食之一!!多士烤得尤其酥脆可口,刚好蕃茄粒粒也是干身,不会因为有酱汁而把多士浸至淋身,的确美味可口!!!☘️烤和牛舌配番茄莎莎$56➪厚身牛舌配合番茄碎同少少黑醋,咬落一啲都唔肥腻☺️牛舌都无煮得过老,食落软熟唔韧。😙我可以一人食多5旧😜☘️鹅肝蟹肉燕麦饼配黑鱼子酱$116➪最特别喺面头嘅蛋白泡泡,食落去系酸酸地嘅泡泡,少量黑鱼子酱点缀。蟹肉夹白汁吞拿鱼,下层仲有鹅肝,最底层就系燕麦饼~口感丰富层次分明,冇得弹!媲美甚至高于酒店质素食物👍☘️牛肉他他配香脆锅巴👍🏻$76➪牛肉碎调好味,酸酸甜甜,牛肉碎食落同吞拿鱼蓉差唔多。配上锅巴,食完即刻开晒胃,醒晒!原本黎巴时候唔算好饿,食食下呢啲开胃菜,越

☘墨西哥传统牛肉馅饼 🥙👍🏻$98

☘️西班牙鲜蕃茄烟肉多士👍🏻$44
➪首先卖相非常吸引🤩

☘️烤和牛舌配番茄莎莎$56
➪厚身牛舌配合番茄碎同少少黑醋,咬落一啲都唔肥腻☺️
牛舌都无煮得过老,食落软熟唔韧。😙
我可以一人食多5旧😜

☘️鹅肝蟹肉燕麦饼配黑鱼子酱$116

☘️牛肉他他配香脆锅巴👍🏻$76
➪牛肉碎调好味,酸酸甜甜,牛肉碎食落同吞拿鱼蓉差唔多。
配上锅巴,食完即刻开晒胃,醒晒!原本黎巴时候唔算好饿,食食下呢啲开胃菜,越食越饿🤤
锅巴真系绝配,比起梳打饼同多士更有口感,咸咸地,又唔抢牛肉碎同黑醋既酸👍🏻
加埋中间一粒粒提子干,提子干既甜味更带出咸同酸,打呢段文字谂返既时候,小编又觉得饿饿地啦😙

☘️西班牙啤酒炸鸡半只配薯角$138
➪西班牙啤酒腌完啲鸡肉,想讲啤酒起到松肉既作用,炸鸡咬落多汁又够软,唔会鞋口。
鸡肉都好入味🤩,有腌料香,又有油脂香,鸡皮仲要少脆!🍗
上碟一阵,相都影完,佢仲系暖既,可见佢真系即时出炉,热lala 一定好好食🤤

☘️Kinder (自调酒)👍🏻$88
铺头Manager 话呢只酒系bar 自己调出既特色酒😙唔用Kinder 但沟出Kinder 味
杯酒善用Baileys 既奶味扮紧Kinder 入面既牛奶酱,似落又真系好朱苦力好奶既🍶🥃
成份我唔知啦,但好饮已经好够啦~
注,我废但我真系有少少醉🤣

而且店员服务10分良好,有时候最怕酒吧职员懒得睬人~今次系我有史以来最受到礼貌招待的一次!例如我哋见到啲鹅肝泡泡唔知系乜嘢嚟,店员超热心而且唔耐烦向我们解答^_^仲会推介适合我哋饮嘅酒俾我哋,等我哋知道舖头嘅独特signature,又唔会叫错啲酒精太高嘅返唔到屋企😂

▼・ᴥ・▼

墨西哥传统牛肉馅饼 🥙