又到左一年一度庆祝家姐生日既日子啦🥳 今次家姐话好挂住日本 想食日式料理🤩 咁朋友就推介左呢间和气食堂~~ 我上网睇啲相都已经觉得好吸引啦😍 我地惊多人所以未够7点就去到啦~ 睇个餐牌 系一本书禁厚 好多选择亦都有好多图比你睇住拣非常好👍🏻 因为真系花多眼乱 拣咗一阵最后就拣咗呢几样🤤🤤🤤 🥗三文鱼牛油果沙律 $72 都几大碗同埋真系好足料!三文鱼好厚身同埋有好多粒 牛油果够熟 沙律汁调得啱啱好 加埋一齐食既感觉系几fresh!! 跟住叫左2个小食🤩 🍖电击鸡翼(6本) $34佢系炸左既单骨鸡翼 外面沽满蜜糖 食果阵仲系脆脆的 甜甜地食落仲有少少微辣 几好味😋 🧀烧芝士年糕 $32呢个记得一定要趁热食 佢一拎上枱影完相就要食啦☺️ 佢仲系暖暖哋烟烟韧韧加埋芝士好正㗎🤤 🎉大盛刺身丼 $178好正好正好正!重要既事情要讲3次😍 真系好正呀呢个! 帆立贝同海胆真系好正好正😍 好厚身好新鲜又唔会有雪味👍🏻 甜虾好大只又鲜甜 拖罗碎一啲都唔吝啬🤤 仲有油甘鱼、三文鱼同埋三文鱼籽 都系厚厚既两大片🤩 呢个丼真系一次过满足晒你好多个愿望 大推呀👍🏻😋 🎉5色鱼生丼C $128呢个呢都有好多
我上网睇啲相都已经觉得好吸引啦😍

烧芝士年糕

🎉大盛刺身丼 $178
大盛刺身丼

🎉5色鱼生丼C $128
呢个呢都有好多料🤩 有甜虾、鳗鱼、油甘鱼、帆立贝、三文鱼籽 都系好厚身好新鲜👍🏻 真系好好食😋
5色鱼生丼

🥑牛油果芒果三文鱼班戟 $48
呢个系当系一个甜点咁最后先食🤣 班戟皮加芒果甜甜地加埋沙律酱都几得意 都不错~
牛油果芒果三文鱼班戟

成餐饭食完觉得真系好满足 家姐都好满意🤗 好似真系去咗日本食野咁🤤
题外话 当我哋食完走𠮶阵 门口就好多人啦 所以想食又唔想排队嘅就早啲去啦🤭
三文鱼牛油果沙律
电击鸡翼