2017-12-04 83 浏览
慶祝生日當然要食好d,近期浜燒可以話大受歡迎越開越多,見到荃灣有新開福丸水產,立刻book 位試一試很多水產選擇餐廳地方非常大,座位寬敞,私隱度高👍🏻食物選擇多,我哋叫咗條鱸魚刺身肉質晶瑩剔透,肉爽、鮮甜,好新鮮喔😊盛合7件壽司--魚生新鮮、爽口鮮甜飯底粒粒使用醬汁包住,可以連豉油都不用👍🏻特別係油甘魚壽司--魚油甘香、爽口而最激讚嘅係左口魚壽司--咬落既爽口又甘香甘甜魚油緩緩滲出,層次豐富,入口即溶,令人回味😋😍牛油果軟殼蟹卷--所有壽司飯都係用醬油包住軟殼蟹好脆口加上新鮮牛油果及大量蟹子,非常好食特上6點盛合--所有魚生好鮮甜,帶子非常爽口,甜蝦好甜,最特別要介紹嘅係--魷魚鮑魚海膽魷魚爽口超鮮甜加上新鮮香甜嘅海膽非常match👍🏻👍🏻到浜燒既主角--黃金蟹膏甲羅燒及海膽蟹膏甲羅燒嘩呢兩個呢同係日本食嘅不相伯仲,所有配料配上新鮮嘅蟹膏,軟滑香口,啖啖蟹膏令人一試愛上嘅感覺👍🏻正喔🌟🌟🌟最後黎多個浜燒盛合不需多講嘅係所有海鮮都非常新鮮鮑魚仍然不停喺度郁下郁下爽甜味美好值得推介三五知己晚飯傾計同慶祝生日嘅好地方

很多水產選擇
餐廳地方非常大,座位寬敞,私隱度高👍🏻
食物選擇多,我哋叫咗條鱸魚刺身

肉質晶瑩剔透,肉爽、鮮甜,好新鮮喔😊
盛合7件壽司--魚生新鮮、爽口鮮甜
飯底粒粒使用醬汁包住,可以連豉油都不用👍🏻
特別係油甘魚壽司--魚油甘香、爽口
而最激讚嘅係左口魚壽司--咬落既爽口又甘香
甘甜魚油緩緩滲出,層次豐富,入口即溶,令人回味😋😍
牛油果軟殼蟹卷--所有壽司飯都係用醬油包住
軟殼蟹好脆口加上新鮮牛油果及大量蟹子,非常好食
魷魚爽口超鮮甜加上新鮮香甜嘅海膽
非常match👍🏻👍🏻