2019-01-13
朋友介紹荃灣新開左任食打邊爐,話一定要試和牛放題,開頭以為得90分鐘,原來係2個鐘任食行日式風,裝修好靚,一出𨋢裝左屏風,唔洗望住人食咁尬尷有6款放題揀,由158到368不等,朋友話絕對要試368,所以我地揀左最貴個個。湯底有8款,但會定時有特色湯底,例如台式麻辣,味噌湯等等,比起其他任食邊爐多好多。鴛鴦鍋都係加18蚊,咁梗係試兩款啦,可以一個辣一個唔辣,揀左台式麻辣同豬骨,另外自己加左京蔥羅白菇落去煲,愈煮愈香等緊肉黎時間去拎丸同菜,好多選擇,連響鈴、京蔥、芋絲等等都有,青菜都有幾款,唔錯唔錯另外依到仲有主打自己整炸串,估唔到有成十幾款可以揀,連秋葵同蝦都有,有驚喜!有曬圖文教點整,炸幾耐得,唔識可以問staff,全部都好nice主角到,因為樣樣都想試下,所以每樣叫左一分,每盤分量都唔少嫁,如果有咩唔食可以事前講定先,一半分量都得,好貼心就係為左依個和牛揀最貴既set, 果然冇失望,厚薄肥瘦都岩岩好,食落口牛味好重好香,我地追加左好多次都冇漏單,每次分量都好足,抵讚另外368仲有海鮮盛合,有青口帶子,蠔等等,配麻辣湯底好味食到一半,原來仲係任食,連刺身都有,完全回曬本,刺身種類都唔少
另外368仲有海鮮盛合,有青口帶子,蠔等等,配麻辣湯底好味
食到一半,原來仲係任食,連刺身都有,完全回曬本,刺身種類都唔少,好多款揀
雪糕同甜品都係任食,另外仲有白飯同咖哩
最後埋單仲送雪糕,有Dreyers、有哈根大師,仲有Movenpick,仲要有抹茶同開心果味,仲要仲要唔係迷你裝!下次絕對會再黎!值回票價