2023-05-07
之前bookmark左三郎燒肉好耐 今次搵埋鐘意食燒肉嘅朋友一齊黎🤭🍀烤和牛肩他他配凱撒沙律烤和牛相對冇燒嘅咁油膩 口感清新有嚼勁😉 配埋新鮮爽口嘅沙律 食落更健康🥗🍀特選和牛盛合(五款)和牛里脊肉 同埋肉眼上蓋相比其餘三款牛肉 脂肪較少 肉質彈牙有咬口🐮 食多幾舊都食得落😛 和牛西冷 肉眼芯 三角腹肉 三款牛肉嘅油脂都好靚 每面燒十秒左右 熟度已經恰到好處🥩 由於和牛有一定嘅油脂 所以不宜食太多片🤫 燒熟後嘅口感軟嫩 肉汁豐富 好邪惡🫣🍀燒物阿波尾雞頸 口感爽口彈牙 吾會好乾或者硬🐔 鹿兒島縣產雞心 燒完之後好香 好有咬口🤤 扇貝好大隻 好新鮮😋 爐嘅火力好足夠 所以燒嘅時間吾會話太長☺️ 🍀香辣雞翼辣味岩岩好吾會太辣 單骨雞翼黎 方便食用 過下口感都吾錯😜🍀和牛煲仔飯味道好濃郁 和牛份量仲要吾少手仲要有職員幫我地整好個飯 令到餅底有少少飯焦👍🏽
🍀烤和牛肩他他配凱撒沙律
🍀特選和牛盛合(五款)
🍀燒物
🍀香辣雞翼