高质丼✨刺身&和牛都好好食👍🏻唔怪得店舖细细但都多人排队 依家仲做紧promotion买3送1,order 3碗丼就可以免费第4碗 相当低食😻可惜我地得2个食唔到咁多😛⠀▫特上北海道丼($198)有选择困难性的我们表示好难拣,款款都好想试,最后拣咗好丰富嘅特上北海道丼,有帆立贝、三文鱼籽、海胆、吞拿鱼蓉、油甘鱼。每样都好新鲜✨三文鱼籽同吞拿鱼蓉份量好多 三文鱼籽粒粒晶莹剔透充满海水味🧡吞拿鱼蓉幼滑愈食鱼香味愈出🐟海胆鲜甜creamy💛油甘鱼好肥美满口鱼油香 帆立贝都好鲜甜 好满足 🥰⠀▫鳗鱼和牛丼($98)和牛好嫩仲系粉红色 极香浓牛味🐃 鳗鱼相比下较不突出 如果可更肥美一点就好😜加入流心蛋同埋葱拌在一起 整个好𩠌饭😋

▫特上北海道丼($198)
特上北海道丼

▫鳗鱼和牛丼($98)
鳗鱼和牛丼

用餐时段