2013-05-27 3230 浏览
睇咗咁多以下啊姐啊哥嘅好评,果日lunch就去试试呢间好似好高级嘅餐厅。我唔够胆话一定有打手帮间餐厅,但系各位自己睇下我d相片,再考虑,先决定试唔试啦! 我觉得食物上没有问题,但系好似去茶餐厅都食到类似嘅东西,比咁嘅价钱,真系好唔底。 环境方面,相睇落呢好似好靓,但系之前有师兄都讲过,要揾服务员嘅时候就一个人都冇,张梳发重太软, 如果工作腰累的话就千祈唔好坐,要用条腰力顶住先坐得正,好辛苦,食一个半钟头lunch,简直是折磨。先来个汤,个汤味道没有什么特别,温温的,不够热。 餐汤味道令我想起一家连锁快餐店那个餐汤的味道,酸酸的,就是这样。有两个芝麻饱,从个样都睇到系一般餐饱,现在高级餐厅都唔整呢d咁嘅茶餐厅餐饱配牛油。主菜是意大利粉。不论卖相及味道,平平无奇。甜品最搞嘢。𠮶个朱古力蛋糕是冷的,是70年代的黑森林蛋糕的硬版。你地睇睇d伴碟装饰,真系老套到没有什么地方找到㗎喇!最后,一个人成为$168!唔洗多讲,湾仔好多餐厅咁嘅价钱水准都高好多啦,d凳都唔会坐到腰骨疼!我就一定唔会再来Fleming!
主菜是意大利粉。不论卖相及味道,平平无奇。
2013-05-13
  • 没有好吃的东西