2019-11-05 282 浏览
食亲烧肉都中意叫到成枱食物,疯狂扫晒食物落肚,叫嘅食物有海鲜、刺身、各款小食、肉类、甜品,平板机落单方便又够快比较食肉兽,中意主攻肉类,例如:和牛拼盘、安格斯牛肉眼、薄切牛小扒、厚切牛舌、牛侧腹横肌、鹿儿岛五花肉、特选豚肩、大聪鸡肉串...等今次等我介绍点样为之靓嘅牛,首先雪花❄️分怖均衡,冇出现变黄变灰,牛肉片上冇结上冰薄,而且牛肉片可以容易地屈曲,咁就好易睇出一间公司细唔细心地处理食材☝🏻🤤就如图所示,肉质唔错每间放题都有优胜之处,我觉得呢到嘅肉系佢哋最优胜之处,问过员工好似成块碱咁系炉上有咩用途,原来系「喜马拉雅玫瑰岩」,只需要将熟嘅肉放上去两下左右,咸味🧂就会落左肉质上,平时洒盐都容易令咸味不均,呢个方法正正解决左呢样问题,值得加分枱面亦其实一早预备好3款酱料俾客人选用,一款带芝麻嘅酱偏甜味重d,觉得配刺身会更合适,中间应该系韩式辣酱,而最后一款应该系烧肉店铺最常遇到嘅汁酱海鲜拼盘有鲍鱼、扇贝、青口、大虾等,都非常新鲜,特别欣赏青口同大虾,青口肉汁鲜嫩大虾配盐烤过后嘅味道香口入味,停唔到口最尾仲有埋Haagen Dazs雪糕送赠,有朱古力🍫、士多啤梨🍓同朱古力曲奇🍪等口味,咁啱遇

牛肉+猪肉

各类牛肉

海鲜拼盘

大虾

大虾配盐烤过后嘅味道香口入味,停唔到口
雪糕

最尾仲有埋Haagen Dazs雪糕送赠,有朱古力🍫、士多啤梨🍓同朱古力曲奇🍪等口味,咁啱遇中我最想食嘅曲奇口味雪糕,满戴而归😋

✍🏻整体上餐厅都几高汁同几细心,有预备定围裙俾客人,会简单推介食物同自取饮品位置系边,位置坐得阔落,通风系统抽油烟好好,唔会太重油烟味,食完烧肉围裙除一除出左街走一走肉味已散去,加上食材选择又多,味道亦系得分,值得回头🤘🏻
2019-11-04
$358.5 (晚餐)
牛肉+猪肉
各类牛肉