2023-11-06 89 浏览
🍴餐廳:COBALT📍地址: 大角咀利得街36-38號地下1A及2G號舖餐廳門面同裝修都很高級,一入到去好多紅白餐酒同日本酒,啱曬鍾意飲酒嘅我,餐牌每一道菜旁邊都寫住配對建議嘅酒,睇得出非常注重細節,好專業同細心,三五知己坐喺度慢慢食慢慢飲好舒服,見到入面有間房好大,仲有卡拉ok,私隱度好高。每一道菜都好似藝術品咁靚,加上餐枱上面有射燈,真係好有feel,店員都好親切有禮,見我哋買咗個蛋糕,主動幫我哋雪起,成餐飯都照顧週到💖🍶推介「脆炸原隻魷魚配香辣蛋黃醬」完全睇想像唔到點樣炸出嚟,成朵花咁好精美,量度唔捨得切開,平時唔同款嘅炸魷魚都食過,可以咁靚又咁好食真係第一次👍🍷「香煎鵝肝牛肝菌闊蛋麵」好大件鵝肝喺面,又厚又juicy,闊條麵好多好多醬汁,好感勁豐富。🥂「蟶子王海膽意大利飯」意大利飯軟硬適中,又係配襯到好靚,仲有鮮花,蟶子王新鮮好食。
🍴餐廳:COBALT
📍地址: 大角咀利得街36-38號地下1A及2G號舖

🍷「香煎鵝肝牛肝菌闊蛋麵」

🥂「蟶子王海膽意大利飯」