2022-03-01 81 浏览
🍝Hami harmony📍Hami Harmony太子西洋菜北街161號地下A舖呢間餐廳疫情前要排隊食而家襯人少少去打個卡先😁地點非常方便太子站行一分鐘就到 入到去畀個裝修驚豔咗 有中古歐洲嘅感覺 有好多掛畫 仿真花同埋好多富民族色彩嘅嘢裝飾品 尤如其名比人一個"harmony"既感覺☺️我哋先叫做一個前菜白酒忌廉藍青口 擺款好靚好吸引 而且份量都唔少有十幾粒 加埋啲洋蔥炒好入味 而且仲有沙律菜㖭😊之後叫咗一個意式海鮮配龍蝦汁意粉, 有多款海鮮 包括下面青口 而且青口仲要係巨大size 有海水味 但如果個龍蝦汁再濃味啲就好喇🙃我朋友叫咗個帶子黑松露意大利飯 分量都多 而且黑松露醬裏面都夾雜住啲雜菇 帶子都煎得啱啱好😆大家嚟到呢度一定要叫 鮮果蓉梳打 唔係用罐頭水果 我今日叫咗一個紅番石榴檸檬梳打 食到一絲絲紅番石榴 好甜好新鮮 正呀!😍😋
🍝Hami harmony
📍Hami Harmony