2022-07-20
為食既我有個好鍾意食漢堡既另一半, 有見及此今日專承帶佢來JINNI 真妮 試新野!🍔🍔🤤一入來就俾裝潢吸引 色彩豐富 食慾大增👍🏻 我哋揀左出面少有既漢堡配搭 "夏威夷鳳梨黑豚堡" 以鳳梨代替煙肉 青瓜絲代替番茄片, 原本以為效果會怪怪, 點知味道出奇地夾🤩黑豚係吉列既style 但鳳梨同青瓜中和返 好fresh 同清新 完全無漏既感覺🤤另一個主菜 "咖喱蛋包飯配漢堡扒" 🍛, 珍珠米配上咖喱汁 絕配!👍🏻 漢堡扒香煎 又唔會過火, 而碟邊仲有沙律菜點咖喱汁🤤貪心地叫多左2款小食 "日式小丸子" 同 "魷魚圈" 炸得乾身 唔油膩, 小丸子亦唔會成口厚漿 粒章魚仲幾大粒tim😂今次完全唔伏, 估唔到將軍澳除左連鎖既餐廳之外, 仲有令人驚喜既本地小店! 絕對值得支持💕💕💕