2019-01-07
今日去左尖沙咀食放題,尖沙咀有太多選擇啦!!!!今次就試下一樂日本料理啦!!!!!而間既點餐係手機掃瞄QR code點餐的,真係好特別呀,完全就係顛覆傳統新體驗呀。餐廳食物種類好多,揀到花多眼亂呀,因為我地想食多D熟食,所以唔係叫左好多刺身同壽司。首先係吞拿魚壽司,味道唔差,同埋黑松露帆立貝,舊飯好精緻,可以食多幾舊咁就易回本啦!!!而到除左點餐之外都會有圭自助拎野食食可以等緊野食黎既時候都可以食住先。我拎左D魚柳,滷水蛋試下,平時好多邊爐同放題既自助餐區D野食都會有D凍,但係我9點幾先入座D自助餐區野食都重暖暖地,令到可以食到熱既食物。至於口感食物都冇淋到,應該係新鮮整的,可能係好食所以比人清得快掛!!哈哈。重有個龍蝦湯保有龍蝦湯的鮮味和濃郁,喜歡龍蝦湯的話,就不要錯過了。至於燒肉及串燒,「沙嘩啲卡」燒豬頸肉和羊鞍燒得岩岩好。
今次就試下一樂日本料理啦!!!!!
至於燒肉及串燒,「沙嘩啲卡」燒豬頸肉和羊鞍燒得岩岩好。