2020-11-30 273 浏览
朋友话呢间好好食一定要带我黎食🤩黎到都多人等位呀,既然咁好食真系要黎惩罚下见到个香芹芫荽猪肉饺个名就觉得兴奋唔系唔食呀!!!咬开个芹茜饺,可能会觉得肉多过菜,无咩茜味?咁你就错喇,茜同芹味都好够味😍不过可能时间既关系人太多,朋友话今次啲饺应该系炸一炸再煎,口感稍为有啲逊色,锅贴才是皇道🤟🏻🤟🏻另外都有试其他:椰菜冬菇云耳猪肉水饺,普通,无咩特别,味道正常韭菜猪肉煎饺,韭菜味浓😍😍😍西洋菜猪肉煎饺,咬开是满满的西洋菜馅,juicy又足料!香叶豆角水饺,香叶既味道几特别,食落味道好清新,同埋豆角饺都好新奇,脆脆地几有口感!要提一提水饺个鱼汤!系蕃茄薯仔鱼汤黎,同出面水饺啲味精汤唔同架!可以饮晒佢!好香又好味😋仲叫左碟口水鸡,上面铺满美丽的芫茜😍😍自动为口水鸡加十分😍😍以为上面咁多辣椒籽咁款会好辣,但食落又唔系好辣,几香口,只鸡又滑,好正😋
见到个香芹芫荽猪肉饺个名就觉得兴奋
唔系唔食呀!!!
另外都有试其他:
椰菜冬菇云耳猪肉水饺,普通,无咩特别,味道正常
韭菜猪肉煎饺,韭菜味浓😍😍😍
西洋菜猪肉煎饺,咬开是满满的西洋菜馅,juicy又足料!
香芹芫荽猪肉饺
水饺