2019-09-24 837 浏览
排队买完Popcorn後架要找地方坐下Hea下啦,麦生就提意不如去Pacific Coffee到坐下,来又一城咁多次都唔知呢到原来有两间Pacific Coffee,今次就去大舖啦,我本身都谂住我最爱matcha latte,我今次终於要变心叫左个Cookies’n Cream Jollies 其冰乐,我平时都好少饮冻饮,唔知点解今日劲想饮冻饮,重要系感冒中,可能饮完会更加快好。而麦生架饮返佢至爱的芒果狂热,我重叫左个肉卷,当麦生见到我拿住果冻饮及肉卷就话你之前唔系话泥到肉卷好肥架及你喉咙痛重要饮冻饮,虽然佢话我但我知佢紧张我先话我姐。呢系Cookies’n Cream Jollies饮落有淡淡的咖啡香味同有D系饮得嘅OREO都几得意,芒困狂热就似饮得嘅芒果雪糕咁几正😋
芒果🥭狂热
曲奇🍪忌廉欢乐颂