Bistro Hoi An💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓✨真心碟碟都有镬气有水准间餐厅又靓,节日庆祝赢哂☺️仲有d staff 好nice,真系唔会西面,我问啲灯咁靓系边度买,佢地都不慌不忙微笑又带点兴奋地告诉我😛起码有4个唔同国家嘅staff喺度,好有culture Exchange 嘅感觉😚✨上菜速度快,估佢唔到!除咗我叫错咗一款我个人接受唔到嘅bloody Mary 外,甜品都系惊喜亮眼之作!仲有咖喱面包软壳蟹、生虾必必必食💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓🔶AFFOGATO $72Lotus Biscoff Gelato, Vietnamese Expresso连花焦糖饼雪糕,越南浓咖啡☕️🔶SOFT SHELL CRAB IN SPECIAL EGG CURRY $198特式蛋咖喱炒软壳蟹✨ 蟹肉,九层塔•法包🥖啲蟹又脆又好入味,咖喱好柔和又有椰汁香,唔会太呛,劲juicy 💓🔶 SHRIMP CEVICHE$138✨越式生虾刺身- 越南虎虾,干葱,柑桔鱼露汁。呢个汁只是这里才吃到,酸尾尾但我唔识形容得好深入,总是觉得有秘制成份,回味无穷❤️‍🔥平有平食,贵有贵食我地人均~$500@bistrohoia
Bistro Hoi An

💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓
✨真心碟碟都有镬气有水准

✨上菜速度快,估佢唔到!
甜品都系惊喜亮眼之作!仲有咖喱面包软壳蟹、生虾必必必食
💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓

🔶AFFOGATO $72
连花焦糖饼雪糕,越南浓咖啡☕️

特式蛋咖喱炒软壳蟹

🔶 SHRIMP CEVICHE$138