2023-03-09 36 浏览
呢間係做任食火鍋既,依家咁凍黎呢度打個邊爐就岩,咩都有得食!手搖海鮮袋 三種味 ( 蒜蓉味,醬油漬,麻辣)🐙🦑🦞呢個係其他小食黎,都係任食,份量好多,仲要好食。我地簡佐醬油漬味,醬油帶出晒海鮮既鮮既,海鮮有她多款,龍蝦,扇貝,蜆呢啲都有,配埋粟米同蓮藕,全部都她入味,不得了呀!黑椒炒牛肚🐄另一個自助既小食,牛肚炒得好惹味,好彈牙好爽口,加埋其他蔥蒜,完全係會食唔停架!清雞湯鍋🍲火鍋湯底我地就簡佐雞湯,好足料,真係有好多雞,愈滾愈出味,濃濃既鮮雞味,一個好補身既湯底!安格斯牛頸/安格斯牛板腱🐮肉類就其實牛豬羊都任食架啦,但牛就真係特別出眾!牛都係安格斯牛,肉質都好好,牛味又濃,牛頸更加嫩,牛板腱就有咬口啲,同樣都係好好食!黑豚肉🐷另外黑豚肉都同樣好食,好有豬味,好腍身,唔會太肥,口感味道都好好,正!
手搖海鮮袋 三種味 ( 蒜蓉味,醬油漬,麻辣)🐙🦑🦞

黑椒炒牛肚🐄
清雞湯鍋🍲