2018-08-31 2572 浏览
同男朋友嚟食五点到七点钟𠮶转,虽然得两个钟但系价钱平$200再加上人流都比较少,攞嘢食唔系好洗点排队。超抵!我哋大约早咗10分钟到,店员都会首先将人安排坐左海景位先,而我哋就坐咗喺海景位兼对正d生蚝,非常满意!先讲讲个失望嘢先,我识嘅当日系冇佢出名嘅面包蟹龙虾同埋鸭肝😭真系好失望..但系其他嘅食物质素都可以搭救到一黎到我就去写咗张心意卡比焗心太软嘅师傅, 到六点钟出炉嘅时候师傅就会帮你画公仔个心太软真系非常之正,外脆内流心流到不得了。开生蚝嘅师傅真系超好手势,快手加冇蚝壳。今日嘅生蚝得一种,系美国生蚝,属于多肉型,虽然我嘅喜好系钟意爽脆啲嘅法国生蚝,不过呢度都食咗廿几只(每次可以拎三只)刺身嘅质素都一啲都唔差,带子大大粒,赤背厚肉,仲有油甘鱼,生虎虾,三文鱼,全部都新鲜唔腥。仲有而家做紧佐贺和牛主题,和牛寿司同埋寿喜烧真系超正!冷盘全部都属于咸鲜,不过冇面包系我真系唔想讲太多啦..😭😭😭最后推介个中汤,虽然呢个钟数人唔系好多,但系个中汤都系要抢嘅🤪我同我男朋友两个人每人饮咗两盅,当日系螺头人参花胶汤,每盅都有一只鸡脚,一支小人参,一至两片花胶碎同螺头,一旧排骨。我就因为太饱所以冇食鸡脚

心太软
个心太软真系非常之正,外脆内流心流到不得了。

生蚝
刺身

仲有而家做紧佐贺和牛主题,和牛寿司同埋寿喜烧真系超正!

最后推介个中汤,虽然呢个钟数人唔系好多,但系个中汤都系要抢嘅🤪我同我男朋友两个人每人饮咗两盅,当日系螺头人参花胶汤,每盅都有一只鸡脚,一支小人参,一至两片花胶碎同螺头,一旧排骨。我就因为太饱所以冇食鸡脚同埋排骨,但系我男朋友话超好食连我𠮶份都食埋..汤参味浓,正!
心太软
生蚝