2018-10-09 166 浏览
番埋今日终于可以放大假啦。之前同同事一齐去将军澳开会前,见有时间去试食左一间叫 8番拉面 既拉面店,可以话系一试难忘。反正听日放假,去远D食都无所谓啦,将军澳!我黎啦!去到了!一个人食好似有D孤独,无计啦 个个都拍拖,唔通个个都想拍咩。希望下次可以同隔离枱一样有美女相伴一齐黎食啦T_T我照样叫番上次食个个拉面再听上次个FD讲D饺子好好食,所以我都叫左一开始觉得 咁细粒既D饺子,唔紧要味道最紧要。快D试下先哇!(叫左出声)(好好味呀!!!!!!!!!!!!)粒饺子细细粒 原来好很劲,虽然麻雀虽小但好多汁好多馅,皮薄多汁。到左最重要既今晚重点 登登登~喇沙拉面听说是用新加坡制造既顶喇沙作为汤底,味道十足 虽然有小小辣,对于咁怕辣既我都可以接受到,仲有只大大既虾。大家真系可以试下呀
番埋今日终于可以放大假啦。

一开始觉得 咁细粒既D饺子,唔紧要味道最紧要。快D试下先

哇!(叫左出声)(好好味呀!!!!!!!!!!!!)

到左最重要既今晚重点 登登登~喇沙拉面
喇沙拉面加饺子