2024-01-21 210 浏览
话说呢间冰室,个名声劲得好似火箭咁上升。今次评到佢既酸菜鱼同埋几款揼底小菜,真系心郁郁要同大家分享下。先讲酸菜鱼啦,汤底鲜得嚟又够晒味,鱼肉滑溜溜,一啖落肚感觉得到个酸香味同微妙既麻辣融合得好自然,啱晒爱挑战味蕾既食客。生炒骨呢件菜做得好够味💥,骨头炸到外脆内嫩,啲菠萝系成功提升晒成道菜既甜酸平衡。嚟到咕噜虾球我就真系一赞再赞👌,炸得正啱好,唔油腻,伴随咁多汁又甜中带酸嘅菠萝,口感上得嚟又唔错。干煸四季豆炒得脆爽得黎唔会过油,真系要谂住埋款识得享受。吃过哂,呢间冰室真系值得推介,无论系气氛定系食物质素都有一定水平,朋友聚旧,嚟呢度食个过瘾肯定无错🥢!这家店的食物质量真系可以话系突出,而且好食无肉酸,适合一班朋友聚一聚,齐齐揾啲新鲜感觉。下次仲要带埋其他朋友再嚟,转转口味试下其他嘢。🍴😊