2018-05-08 359 浏览
如果你同我一樣有d朋友係無肉不歡,食量驚人的話,佢真係好適合食燒肉放題哈哈!不過我地第一輪唔敢咁快order咁多肉,反而係每樣肉都試下先。特別推介佢地既蒜蓉金針菇同牛油粟米,每一份都係放係咁樣既鐵兜,不過無奈地每一份都好少,強烈大家一次叫多幾份,放埋一齊慢慢燒。可惜蒜蓉金菇既蒜蓉唔夠多,而牛油粟米既牛油就好夠,見住佢地一邊燒一邊溶,勁邪惡。。。鍾意海鮮既朋友仔,除左燒肉都可以任叫壽司~ 我地就冇叫好多,要留肚慢慢食肉嘛!另外仲可以加少少錢要一碟海鮮拼盤,除左燒肉,仲可以燒海鮮。燒肉款式好多,特別推介豬頸肉慢慢燒可以燒到金黃微微脆!不過都幾高難度,始終唔係好大條,好容易就會黑晒!另外都order左牛舌,醃得一般般而且越燒越韌咁。除左豬頸肉,燒魷魚鬚都好正!!雖然有部分太細條,好彩都有d都算肥美,越燒越香~