‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️.☕️ 𝑊𝑒’𝑣𝑒 𝑔𝑜𝑡 𝐷𝑟𝑖𝑛𝑘𝑠 𝑎𝑠 𝑤𝑒𝑙𝑙 @ 🌟 Lady M Hong Kong 《👽食神大妈爱饮嘢》.🍰 全世界都知道Lady M嘅蛋糕有几出名,大妈都唔需要再额外介绍。其实佢都有供应嘢饮架,今次大妈就特登试两款同大家介绍一下 😬.🥤Iced Violet Yoghurt Soda HKD48.首先打头阵嘅呢杯全紫色充满少女感嘅梳打 👸 只色系咪好靓呢?系咪幻想紧好少女嘅感觉呢?☺️ 放心,酸同甜到不得了 🤢 包你即刻唔会扮到公主而系即刻尖叫甚至想问乜鬼野黎架咁鬼酸嘅?!🤣🤣🤣 除非你净系用黎打卡,否则,勿点选喔 🤷‍♀️.☕️ Iced Dalgona Coffee HKD46.二号佳丽就系曾经人气爆灯嘅焦糖奶盖400次咖啡,味道正常,奶香味浓,好味过紫色𠮶杯好多!😋 如果想配蛋糕可能略嫌甜上加甜,单点却刚刚好喔 👍 再者,热潮一过好多餐厅都无再供应,但其实好味是不应该因为热潮而唔再试,所以呢度有供应可以解大家怀念400次咖啡之苦 😋.👽 大家记得,下次经过就算唔想食蛋糕,都可以试下饮品喔!.‼️❤️ 记得CLICK我PROF

‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️

Iced Violet Yoghurt Soda
Iced Violet Yoghurt Soda

☕️ Iced Dalgona Coffee HKD46

Iced Dalgona Coffee

👽 大家记得,下次经过就算唔想食蛋糕,都可以试下饮品喔!
‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️
💯 最真实的美食点评 ❤️ 欢迎报料 ❤️
꧁𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌꧂
📍 尖沙咀海港城海运大厦2楼OT215K号
☎️ +(852)2873-2356
等候时间
10 分钟 (外卖自取)
  • Dalgona Coffee