2008-03-26 4 浏览
25-03-2008夜晚同朋友打完機就行去呢間沙嗲王食野~我叫左個芝士焗雜菌飯+脆蝦棒+蘋果綠茶,佢就叫左個白咖哩豬扒飯+炸蟹鉗+芒果綠茶。我個傻唔算太差,但可以再加多少少調味料吊吓味~~我杯綠茶好淡味=.=之後,我個fd 見到有人叫左個冰鎮蝦,咁就叫左試吓,可能撞o岩我地果盤d 蝦o既膏少,我自己覺得差少少~~個甜品鐘意食甜會ok d,我就麻麻=.=果度地方唔係好大,但入面就好多射燈,d 風扇就係咁吹d 熱風過o黎,有好過冇,搞到我更加覺得焗。燈係就係多,不過唔係個個燈都有實際用途,初初坐果張枱睇個menu 睇得幾辛苦,所以之後我地自己轉左隔離好好多o既枱~~服務見人見智,個人覺得人手唔太夠~~不過佢d coupon 都幾好,冇限制每次食飯最多可以用幾多張~~
25-03-2008

夜晚同朋友打完機就行去呢間沙嗲王食野~

我個傻唔算太差,但可以再加多少少調味料吊吓味~~
我杯綠茶好淡味=.=

甜品鐘意食甜會ok d,我就麻麻=.=

服務見人見智,個人覺得人手唔太夠~~