2016-08-15 4102 浏览
同一班知己谈心,上网揾间好d嘅餐厅,呢间餐厅d食物相好吸引,咁就黎左啦海胆吞拿鱼腩蓉脆米饼,除了鲜味还有卜卜脆,味道吸引烟熏高汤鲍鱼+矶海螺,打开盖有烟出之后就食只鲍鱼,鲍鱼鲜甜,d海带嘅味甜甜地,好like!第一次食矶海螺,原来咁好食,我谂我从此可以放弃翡翠螺了64度温泉蛋意大利谷物菠菜片,我好钟意呢碟,除左佢只碟靓之外,只蛋沟埋其他食材食真系好得,我唔识点表达,总之系好食鳕场蟹钳蟹肉豆羮,呢碗汤平平无奇,但味道就好丰富,我将只蟹钳拆肉沟埋汤度一齐食,加埋佢本身个汤啖啖蟹肉,完全系我呢种蟹痴嘅恩物亚热带泡泡,好搞笑!我以为佢无放野入去就俾我,原来果2啖泡喺支饮管里面,饮完好醒神主菜个人食北海道黑毛猪配菠萝牛油汁,呢块猪好香口好有质感,虽然系有d肥位,但食入口唔觉肥腻,个汁甜甜酸酸好正,prefect match.美国肉眼扒红菜头薯蓉+鹅肝和牛卷,块牛烧得好正,好难得系我地order五成熟,佢真系黎五成!肉味香浓。DIY窝夫,好玩过出奇蛋,有得食有得玩!由几款甜品组,分别都好味,加上精致,令人有惊喜餐茶,薄荷茶,佢地嘅茶好香,食饱饮一绝! 最钟意系无咖啡因,饮完唔会失眠呢度上菜时会有侍
海胆吞拿鱼腩蓉脆米饼,除了鲜味还有卜卜脆,味道吸引
呢度上菜时会有侍应介绍你知点食,好细心。同埋有一点好正
免开瓶费

2016-06-20