2023-03-25 1335 浏览
烤鸡胸凯撒沙律鸡肉嫩滑 加上爽脆沙律菜 份量都颇多 黑松露啡菇汉堡Bun松软有牛油香 两大片厚厚既portobello 夹住蕃茄同生菜 口感一流 Lunch Set⭐️Owens All Day Breakfast Salad and Ice Americano 全日早餐包括 芝士焗大菇 火鸡片 肠仔 炒蛋 牛角包 沙律菜 火龙果 非常适合有选择困难症既我♥️ 小食⭐️薯条三兄弟 炸得够脆身而冇油腻感叫三兄弟因为有千岛 芥末 松露三款酱跟 第四位兄弟茄汁可以问店员拎😹鱿鱼须 调味方便用上左紫菜 几好食👍 甜品⭐️伯爵茶卷蛋 Earl Grey 味道突出 蛋糕体湿润 食落个Cream感觉轻盈 中间仲有烟韧既麻糬添呀 Tiramisu 酒香味道浓而不抢 有淡淡咖啡同可可味 配上软滑mascarpone 芝士 食多几个都冇问题🤭 热情果菠萝乳酪 酸酸地既乳酪同香甜水果mix埋 so fresh 的确系性价比非常高既餐厅 首先系选择多 价钱亦亲民 出名既Roll cake果然冇令我失望就算当日正值繁忙时间 比较多人 但店员态度依然好好 Overall 唔错唔错⭐️☺️
烤鸡胸凯撒沙律
鸡肉嫩滑 加上爽脆沙律菜 份量都颇多