琴日同屋企人好开心去咗湿地公园嘅一间茶餐厅,叫百分百餐厅,一间餐厅食物质素好高,所以一定要推介呀,首先佢嘅位置于湿地公园站附近,一落车,行两至3分钟,就揾到呢一间百分百餐厅,听讲餐厅环境好优美,附近都系花草树木,而且佢嘅位置比较偏僻,所以呢人群好少,污染很少,自己食物方面,我哋叫咗一个咖喱鸡扒饭,我咖喱汁好正呀,超级嘢味,捞饭真系一流呀,而且个鸡扒系即叫即整,热呼呼的,全部都好新鲜呀,然后个鸭腿汤饭都系有惊喜呀,我汤饭好正,好开胃,好适合夏天食呀,个柠檬茶都系好好饮啊,酸甜啱啱好,又唔会太甜,所以呢我觉得呢一间餐厅质素好高呀,至于侍应方面呢都系好有热诚好有笑容,每一个都会主动大水,主动解答客人嘅问题,超级开心呀,所以呢如果去到天水围,一定食呢一间餐厅呀