2019-08-30 278 浏览
呢间用童话爱丽丝做主题嘅Cafe室内装潢陈设都超梦幻,窗边有乾花布置,似足喺童话国度墙上啤牌点缀《爱丽丝梦游仙境》呢部奇幻文学嘢饮我只拣咗第一个Alice,估计中伏程度唔高果然,真系唔中伏,因为........呢杯蓝色嘅饮品,只系忌廉沟鲜奶 呢碟Flimingo's Croquel即系鸳鸯鸡翼,有茄汁味/豉油味,份量唔算多另一碟系Jabberwocky on Frabious Day,即系拿破仑香草鲜茄意粉,蕃茄味正常都OKThe Duchess's Treasure Box即系牛肝菌蓝青口烩意大利饭,个意大利饭唔错,唔太硬,个汁唔会太浓太腻The Looking-Glass House即系手作卡邦尼海鲜意粉,Carbonara最易分辨厨师煮得好唔好Dessert Together有芝士挞&Macaron&蛋糕&雪糕因为帮朋友庆祝生日,所以事先预订咗写埋Happy Birthday不过,我觉得只啱打卡,公仔可以食得,但好难食-0-
呢间用童话爱丽丝做主题嘅Cafe
室内装潢陈设都超梦幻,窗边有乾花布置,似足喺童话国度
墙上啤牌点缀《爱丽丝梦游仙境》呢部奇幻文学
嘢饮我只拣咗第一个Alice,估计中伏程度唔高
果然,真系唔中伏,因为........
呢杯蓝色嘅饮品,只系忌廉沟鲜奶

Carbonara最易分辨厨师煮得好唔好

因为帮朋友庆祝生日,所以事先预订咗
写埋Happy Birthday
不过,我觉得只啱打卡,公仔可以食得,但好难食-0-