2021-06-29 242 浏览
[观塘 食物摆盘精致 但份量偏少Boon]食饭当日系四个人一齐去呢间餐厅食物质素OK但系份量真系较少🚩烟三文鱼沙律 $88烟三文鱼有4块 沙律就正正常常纯粹想叫个沙律开胃 如果系四个人嘅话就唔建议嗌啦‼️🚩 美国封门柳 $158本身对呢个封门柳都好有期望但牛味一般但系好淋🤣薯蓉配埋蘑菇汁几好食建议都系自己一个人😂‼️如果同朋友share嘅话会有到喉唔到肺嘅感觉😂😂😂🚩蟹膏蟹肉意大利粉 $128食过好多间蟹肉意大利粉餐厅呢一间算中上😋好香蟹肉蟹膏嘅味道捞埋两样嘢一齐食成个意粉好惹味🔥重点系份量都正常👏👏 可以自己或者同朋友share一齐食都OK🚩薯条松露酱 $48呢个薯条系全餐最抵食嘅😊薯条份量好多而且系热辣辣嘅粗薯🔥👍配埋松露酱 一流😜😜🚩灸烧左口鱼边芦笋意大利饭上枱嘅时候侍应好细心咁同我哋讲要将饭上面嘅左口鱼油捞埋个意大利饭一齐食🔥🔥的确一上枱已经好香鱼油味👍不过食嘅时候左口鱼边就切得好碎基本上捞埋个饭系食唔到佢嘅存在🤣总结时间🥰食完之后同行嘅朋友都觉得其实餐厅食物质素系好嘅但系份量真系实在太少🥲如果同一个价钱来讲去其他Cafe餐厅食嘅话份量会多啲而且餐厅嘅环境好细 𠮶日仲要满座如果想同
[观塘 食物摆盘精致 但份量偏少Boon]

总结时间🥰
食完之后同行嘅朋友都觉得其实餐厅食物质素系好嘅
但系份量真系实在太少🥲
如果同一个价钱来讲去其他Cafe餐厅食嘅话份量会多啲
而且餐厅嘅环境好细 𠮶日仲要满座如果想同朋友倾偈食饭嘅话就会好嘈😂😂😂